HTML

Szerelem

tuti tippek, hogy működjön a kapcsolat - szerelem, hódítás, gyönyörszerzés, csábítás

Szerelem

Reklám

Tippek

Ajánló

Tippek, hogy ne váljon unalmassá a kapcsolat

2008.05.11. 22:11 tuttitippek


Irigykedve nézed az újdonsült szerelmeseket, akik kéz a kézben andalognak? Úgy érzed, hogy a te kapcsolatodban az unalmas hétköznapoké a főszerep? Nem kell, hogy így legyen! Tippjeink segítségével újra és újra szárnyra kaphat szerelmetek!

Felejtsd el a veszekedést! 

Ha partnereddel nem értesz egyet valamiben, ne kiabálj, vádaskodj vagy burkolózz hallgatásba rögtön! Egy kiegyensúlyozott párkapcsolat titka egymás megértésében és a kompromisszumkészségben van. Higgadtan és őszintén beszélj meg vele mindent, és próbáljatok meg közös nevezőre jutni úgy, hogy valamiben mindketten alkalmazkodtok a másikhoz!

Maradj vonzó!

Egy régóta tartó kapcsolatban az emberek hajlamosak elhanyagolni magukat egy idő után, mondván, párjuk úgyis ismeri már minden porcikájukat. Pedig igenis tenni kell azért, hogy partnerünk újra és újra megkívánjon, és elbűvölőnek találjon minket. Emlékszel még, milyen lázasan készülődtél kapcsolatotok hajnalán minden egyes randi előtt? Még az önbizalmad is sokkal nagyobb volt, igaz? Néha egy természetes smink, egy szexi ruhadarab, alakod formában tartása – ennyi elég is, hogy a pasid úgy gondolja: az ő barátnője a leglenyűgözőbb az egész földkerekségen!

Légy az ő szexistennője!

Hogy egy jó szex mire képes, azt talán mindannyian tudjátok: kiegyensúlyozottabbá teszi mindkét felet, így magát a párkapcsolatot is, hiszen ilyenkor tobzódtok a boldogsághormonokban. Akkor azzal is tisztában vagy, mi történik idővel, ha egyre ritkábban vagytok együtt, vagy ha a szexuális életetek egyhangúvá, monotonná válik. Adjatok az élvezeteknek, és próbáljatok ki mindent, amit csak szeretnétek! Használjátok a fantáziátokat, és tegyétek pikánssá az együtt töltött perceket! Használd a Cosmo szextippjeit is, segítségükkel számtalan felejthetetlen éjszakában lesz részetek…


Járjatok néha külön utakon! 

Még ha régóta együtt is vagytok, hagyjatok magatoknak egy kis szabad teret! Ha nem töltitek együtt a nap minden egyes percét, sokkal jobban fogjátok várni a viszontlátást. Hadd menjen néha a haverokkal szórakozni vagy focimeccsre, te pedig akkor szervezz csajbulit! Ha nem balhézol a „csak-pasik-parti” előtt, hanem kedvesen jó szórakozást kívánsz neki, hidd el, annyira fogsz majd hiányozni, hogy alig várja, hogy újra együtt legyetek.

Szervezzetek izgalmas programokat!

Gondold át, hogy mit szoktatok csinálni a pároddal együtt! Ha a válaszod kimerül a tévénézésben, a közös bevásárlásban és néha egy-egy buliban, akkor ideje felpörgetni kicsit a hétköznapokat! Írd össze, hogy mit szerettél volna mindig is kipróbálni, mihez lenne igazán kedved, hova szeretnél elutazni! Mondd a párodnak, hogy tegyen ő is így! Ha megvan mindkettőtök listája, akkor vessétek össze, és elkezdhetitek megvalósítani együtt azokat, amikhez mindkettőtöknek van kedve! Így garantáltan nem fogtok a szürke hétköznapokkal sodródni!

Forrás: cosmopolitan.com

Szólj hozzá!

Címkék: kapcsolat unalmas szerelmes szexinstennő vonzó

A bejegyzés trackback címe:

https://tutiszexi.blog.hu/api/trackback/id/tr74464034

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása