HTML

Szerelem

tuti tippek, hogy működjön a kapcsolat - szerelem, hódítás, gyönyörszerzés, csábítás

Szerelem

Reklám

Tippek

Ajánló

Optikai illúzió a csábítás érdekében

2008.11.08. 12:22 tuttitippek

 

10 tipp, hogyan vesd be ruháidat a csábítás érdekében. Mi áll jól, és harmonizál a különféle testtípusokkal? Az alábbi tippek segíthetnek eldönteni, mi lehet a legmegfelelőbb választás. 

A lehetőségek tárháza  óriási, és bizony olykor nem árt lemondani egy-egy darabról,  ha mégoly szívesen is viselnénk őket, mert a hatás lehet romboló is!

 

  1. Az ujjatlan, rövid ujjú vagy szoros ujjú felsők egyértelműen a karra irányítják a figyelmet, így jobb, ha ezeket nem hordják azok, akik karban "erősebbek" vagy épp túlzottan vékony karúak, mint az átlag.
  1. A szolid színű, minta nélküli ruhák, a függőleges vonalak nyújtják az alakot, míg a kontrasztos színek (például a felső és szoknya esetében) vagy a merész mintázat, rövidítik a testet.
  1. A raglánujjú felsők szűkítik, míg a válltömések és a széles gallérok szélesítik a vállat.
  1. A túlságosan testhezálló ruhák, anyagok a vékonyabb testrészeket csontváz vékonyságúra soványíthatják, ami valljuk be, meglehetősen kiábrándító lehet. Ezeken a területeken inkább vékonyabb-lazább szövésű anyagokat célszerű használni.
  1. A mandarin, magas nyakú pulóver illetve a  rövid vagy túl díszes láncok még jobban megrövidíthetik az amúgy is rövid nyakat.
  1. A merész mintázatok, a kerek és pici láncok vagy a hosszú nyakkendők és sálak megnagyobbítják a mellet.
  1. A csípőt szélesíthetik a szoros vagy túlságosan rövid szoknyák. A hercegnő stílusú, úgynevezett A- vonalú ruhák viszont inkább karcsúsítanak, megnyújtják az alakot.
  1. A test kerekebbnek, teltebbnek tűnik a nagy mintás ruhákban és  a bő szoknyákban.
  1. A derekat szélesíthetik a széles és feltűnő övek vagy csatok, illetve a feszes anyagok.
  1. A derékban gumírozott ruhadarabok vastagíthatnak ezen a kényes területen, miközben a magasságot rövidítik.

 

Forrás: eletforma.hu

 

 

 

Szólj hozzá!

Címkék: ötletek

A bejegyzés trackback címe:

https://tutiszexi.blog.hu/api/trackback/id/tr1653684

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása