Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

HTML

Szerelem

tuti tippek, hogy működjön a kapcsolat - szerelem, hódítás, gyönyörszerzés, csábítás

Szerelem

Reklám

Tippek

Ajánló

Tippek, hogyan kényeztesd a férfit

2008.05.18. 20:20 tuttitippek

Kényelmi szünet
Amikor úgy izgatod, hogy te vagy felül, a kényeztetés közben tartsd egy kis szünetet, majd újra térj vissza a péniszéhez. A meglepetés és várakozás hihetetlenül vaddá teszi majd.

Kör
A hüvelyk és mutatóujjaddal finoman formálj egy kört a farkán, leginkább a pénisze tövénél, és masszírozd egyszer finoman, egyszer erősebben, mivel ezen a területen igen érzékenyek. A másik kezeddel közben mással is játszadozhatsz.

Tüzeld fel
Hagyd, hogy szikrázzon a levegő a hálóban, mert rengeteg síkosítót használva elkapod a párod hímvesszőjét, és úgy dörzsölöd, mintha tüzet akarnál gyújtani két botból.

Észvesztő
Ne csak a kezeddel tartsd a péniszét, használd a szád is. Egy egyenletes és közepes tempóban mozgasd fel-le. Olyan lesz, mintha egy forró vaginában lenne, amely extra ujjakkal van megáldva.

Tűrőképesség
Légy te felül, és irányítsd a tempót, lehetőleg légy lassú. Nemcsak a saját orgazmusod tudod így kontrollálni, de ezáltal az ő pénisze is kevésbé lesz izgatva, így ő is tovább fogja bírni.

Lámpa felkapcsolva
A férfiak imádják nézni, ha dolgozol rajtuk. Csukd be a szemed, ha te nem vagy ennek a híve – ő felülről úgyis csak úgy látja, mintha a péniszét bámulnád.

Ananász
Ha a spermája kicsit keserű, akkor etesd meg ananásszal. Nos, ettől még nem lesz trópusi gyümölcsízű, de édesebb lesz, az biztos!

Erotikus levél
Írj neki egy levelet, ami valószínűleg életed egyik legmocskosabbja lesz, de e-mailt is küldhetsz neki a munkahelyi gépére. Legközelebb, ha együtt lesztek, garantáltan izzani fog köztetek a levegő.

Nem nyalóka
Ne úgy szopd a péniszét, mintha az egy nyalóka lenne, mert így vákuum képződhet – nyalogasd úgy, mintha egy jégkrémet ennél, majd nyalogasd körbe, kapd be és mozgasd a szádban. Ettől készen lesz!

Spontán kommandó
Ha nyilvános helyen vagytok, tűnj el pár percre, majd miután visszaértél, add neki a bugyid… nagyon hamar haza fogtok érni!

Mell-játék
Kérd meg a párod, hogy kenje be a melled síkosítóval, illetve dörzsölje bele. Miután már eléggé felmelegedett, síkosítsd be velük a péniszét.

Zümmögés
Ahelyett, hogy nyalogatnád, izgasd a péniszét vibrátorral – mindketten hamar elélveztek, s valósággal vibrálni fogtok az élvezettől.

Édesebb nyelés
Az ondó megízlelését minimalizálhatod úgy, hogy miközben elélvez, a péniszét a szád végébe tolod, ott ugyanis kevesem ízlelő bimbó van.

Vörös démon
A karmazsin szín állítólag fellendíti a szenvedélyt és a lelkesedést, így bátran viseld, ha azt szeretnéd, hogy igazán forró legyen a helyzet.

Legendás előjáték
Ennek elérése érdekében, csókold meg a könyök és térd belső oldalát, majd kérd meg, hogy viszonozza a szívességed.

Mágikus ujjak
Masszírozd meg a párod fejét és arcát – a kezeid között akar majd maradni.

 

Forrás: netbulvár.hu

Szólj hozzá!

Címkék: erotikus ötletek előjáték kényeztetés izgatás 18+

A bejegyzés trackback címe:

https://tutiszexi.blog.hu/api/trackback/id/tr24464155

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása