HTML

Szerelem

tuti tippek, hogy működjön a kapcsolat - szerelem, hódítás, gyönyörszerzés, csábítás

Szerelem

Reklám

Tippek

Ajánló

6 téma fecsegéshez pasiknak - Hódíts a száddal!

2008.04.19. 11:01 tuttitippek

A beszélgetés nem megy mindenkinek olyan könnyen! Pedig a fecsegés nagy adomány! A barátaid mind jártasak modern művészetekben? Vagy mindig ismernek egy vadiúj szórakozóhelyet? Ezek azok a témák, amiket gyakran hallhatsz az esti bárokban, és a nőknek fülig ér tőle a szájuk. Vagy minimum be nem áll! Apró dolgok, fel sem tűnnek, de mind egy cél irányába mutat: hódolj be nekik, amilyen gyorsan csak lehet!

A bűvös szó: egyediség. Az a célod ugyanis, hogy megtörd a jeget. Nem is gondolnád, mekkora jelentősége van annak, milyen szó hagyja el először a szádat! Ha dadogsz, hiába vagy sármos, kedves, lényegesen rontod az esélyeidet! De most lazíthatsz! Itt van hat kipróbált, letesztelt és bevált téma!

Filmvászon

Mostanában rengeteg filmet néztél, amik olyan gyengék voltak, hogy majd kihullott a hajad? Bezzeg a régi klasszikusok! Szóval térj be egy moziba, színházba vagy kölcsönözz filmet, és máris megvan a téma! Legjobb, ha a lánnyal együtt mentek el, és utána egy vacsora keretében beszélgethettek erről is! Nem kaphatsz általános receptet, hogy mit mondj. Egyszerűen gondolkozz el a filmen, hagyd, hogy megérintsen! Ráadásul annyi közül választhatsz, hogy biztos megtalálod a kedvenced! Mi sem egyszerűbb, kényelmesebb és hatásosabb!

Utazás

Nem muszáj világutazónak lenned, hogy beszélgethess a témáról! Biztos te is kimozdultál már, netán néhány fotót is készítettél. Remek kiindulás! Kérdezd meg, hogy ő hol járt, tetszett-e neki vagy nem, és miért. Biztos, hogy előkerül néhány vicces történet, ami mentén tovább léphettek! Nem árt, ha előre átgondolod, felidézed a múltat, hogy kéznél legyenek a legjobb sztorik! Kíváncsiskodj, mi a kedvenc helye, hová vágyik!

Ötletek

Egész pontosan kérj tanácsot egy ügyben, ami épp foglalkoztat. Ugye milyen jó? Lehettek egy éjszakai szórakozóhelyen, vagy akár egy boltban, ezt bármikor bedobhatod. És nem utolsó sorban ez a legjobb módja annak, hogy felmérd a hölgy agykapacitását! A válaszból ugyanis kiderül, hogy gondolkodik, ha egyáltalán szokott. Mi legyen a kérdés? Ha bevásárlás közben vagytok, akkor kérdezd meg, hogy kell elkészíteni egy ételt, miket kell venned hozzá. Ártatlan, praktikus, és mindig hatásos!

Álom-karrier

Az embereknek jó esetben vannak tervei. De sokakkal megesik, hogy nem jönnek be elsőre a számítások. Nem is gondolnád hányan élnek együtt meghiúsult terveikkel, amikről csak ritkán mesélnek! Itt az alkalom, a kiszemelted ide tartozik-e. És ha még nem tisztáztad le, mik a terveid vele, akkor is beszélgethettek erről. Mert ha csak néhány éjszakára vágysz, nem vagy kíváncsi ugyan az egész jövőjére, de a foglalkozása még éppen belefér!

Kezdd úgy, hogy megkérdezed, mivel foglalkozik jelenleg. Miután mesél erről, valószínűleg magától elmondja, de szívesebben csinálna mást. Itt rögtön rákérdezhetsz, mire vágyik! Kérdezd meg, ha holnap álmai munkahelyén kezdhetne, hol lenne az! Ebből a beszélgetésből sok minden kiderül mindkét részvevőről!

Mit utálsz?

A magam részéről ezt tartom a legszórakoztatóbbnak! Sokan visszahőkölnek, ha meghallják, pedig érdemes egyszer kipróbálni! Mindenkinek vannak ugyanis érzékeny pontjai, amit nem bír elviselni! És ezek általában különlegesek, viccesek. Szóval kérdezd meg, mik azok a szokások, amiktől kiborul. Lehet, az egy pasi esetében, vagy úgy általában az emberekkel kapcsolatban! Ügyelj arra, hogy azért ne ábrándítsd ki a hölgyet idióta humoroddal, vagy ocsmány történeteiddel!

Szóval elő a nyelvvel, és kezdeményezz beszélgetést! Tartsd szem előtt, hogy nem minden nő egyforma, ezért az általánosságok nem hitelesek. De ha elindulsz valamelyik ötlet mentén, már jó úton jársz. Nincs szükség másra, mint szép kiejtésre, kedvességre, figyelemre! Na, persze a friss lehelet nem is kérdéses egy igazi Hódítónál!

Forrás: netbulvár.hu

Szólj hozzá!

Címkék: film mozi utazás karrier beszélgetés ötletek érzékeny tanács száj hódítás fecsegés

A bejegyzés trackback címe:

https://tutiszexi.blog.hu/api/trackback/id/tr98430646

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása