HTML

Szerelem

tuti tippek, hogy működjön a kapcsolat - szerelem, hódítás, gyönyörszerzés, csábítás

Szerelem

Reklám

Tippek

Ajánló

Nyolc tévhit a szexről

2008.04.18. 21:41 tuttitippek

Időről időre felhozzák ezeket a hihetetlen kitalációkat a szexről! Lehet ez téves információ, vagy nem megfelelő tájékoztatás eredménye is! Pedig jó, ha tisztában vagy vele, nehogy téged is tévútra vezessenek a pletykák! Győződj meg róla, hogy működik a tested, és milyennek kell lennie a szexnek!

1. Egy nő nem szűz, ha már nem ép a szűzhártyája

A világ legtöbb társadalmában még ma is hiszik, hogy a szűzhártya bizonyítja az érintetlenséget. Ezekben a kultúrákban ugyanis csak ők házasodhatnak. Sajnos nincsenek tisztában azzal, hogy rengeteg módon lyukat lehet ütni rajta. Akár sportolással, akár tamponnal. Így a legtöbb hártya már nem ép, amikor megtörténik az első behatolás. Ezért aztán a szűzhártya nem hiteles bizonyíték egy nő múltjának felderítésében!

2. A férfiakra jobban hat a látvány, mint a nőkre

Még a szexológus sem mindig jól mérik fel ezt. Néhányuk azt bizonygatja, a férfiaknak sokkal nagyobb szükségük van vizuális látványra ahhoz, hogy elélvezzenek, mint a nőknek. Pedig agyi vizsgálatok bizonyítják az ellenkezőjét! A Washingtoni egyetem kutatásában 264 nő vett részt. Színes majd erotikus képeket vetítettek nekik úgy, hogy közben folyamatosan figyelték az agyhullámaikat. Eredmény: ugyanolyan erővel ingerelték fel a látottak a nőket, mint a férfiakat.

3. Csak a nőknek lehet fergeteges orgazmusa, többször is

Nemcsak a nők vannak megáldva azzal a képességgel, hogy újra és újra átéljék a gyönyört! A pasiknak is lehet több célba érésük egymás után. Na, de hogy:

a., ha a medencéjük eléggé megerősödött ahhoz, hogy kilövellés nélkül is elélvezzenek

b., ha megtanulták, mikor jön el az a bizonyos pillanat, ami előtt 1másodperccel még visszatarthatjuk ondójukat

Ha ezeket elsajátítják, akkor frenetikus orgazmusban lesz részük!

4. Ha nem vagy körülmetélve, nem is vagy higiénikus

Az USA-ban egy házaspár szintén azt gondolta, hogy a fityma maga a tisztátalanság, és ezért meg is műttették. Pedig tudományosan is bebizonyították, hogy ez a testrész védelmet biztosít különböző fertőzések, gyulladások ellen.

5. A nők csak az orgazmusért szeretnek

Már bocsánat, de az orgazmus csak egy része a szerelemnek (igaz, hogy nélkülözhetetlen)! Új-Mexikóban foglalkoztak ezzel, és arra jutottak, hogy a nők érzelmeit nem befolyásolja, hányszor élveztek el. Sőt kiderült, hogy az is genetikus örökség, hogy valaki egyáltalán képes-e orgazmust átélni. Ehhez képest a férfiaknál mindez jóval kiszámíthatóbb. Akik testileg és lelkileg is kiegyensúlyozottak, akkor a végén el is élveznek, és nagy eséllyel még meg is termékenyítik a nőt!

6. A férfiak mellbimbója nem elég érzéki

Ezzel az a helyzet, hogy vannak, akiknek nagyon érzékeny, másoknak kevésbé. Sőt, akad oly is, aki még egy nőt is túlszárnyal. Ebből következik, hogy az erogén zónák a nők között sem egyformák!

7. A nőknek muszáj elélvezni ahhoz, hogy teherbe essenek

Nem, nem. Ez nem előfeltétele a terhességnek! Két biológus, Robin Baker és Mark Bellis bebizonyította, hogy ha a nő egy perccel az előtt él át orgazmust, mielőtt a férfi ejakulált, akkor az rengeteg spermát visszatart. Sőt, még a beágyazódást is elősegíti! Szóval előnyösebb a férfi után, másodikként élvezni!

8. A péniszt kézbe kell venni

Mindez csak akkor derül ki, ha kommunikáltok! Szereti vagy nem, mennyire erősen, hogy, hol…ez mind-mind egyedi. Neked kell kideríteni!

Forrás: netbulvár.hu

Szólj hozzá!

Címkék: terhesség orgazmus szerelem erotikus szexológus mellbimbó tévhit szűzhártya

A bejegyzés trackback címe:

https://tutiszexi.blog.hu/api/trackback/id/tr87430635

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása