HTML

Szerelem

tuti tippek, hogy működjön a kapcsolat - szerelem, hódítás, gyönyörszerzés, csábítás

Szerelem

Reklám

Tippek

Ajánló

Optikai illúzió a csábítás érdekében

2008.11.08. 12:22 tuttitippek

 

10 tipp, hogyan vesd be ruháidat a csábítás érdekében. Mi áll jól, és harmonizál a különféle testtípusokkal? Az alábbi tippek segíthetnek eldönteni, mi lehet a legmegfelelőbb választás. 

A lehetőségek tárháza  óriási, és bizony olykor nem árt lemondani egy-egy darabról,  ha mégoly szívesen is viselnénk őket, mert a hatás lehet romboló is!

 

  1. Az ujjatlan, rövid ujjú vagy szoros ujjú felsők egyértelműen a karra irányítják a figyelmet, így jobb, ha ezeket nem hordják azok, akik karban "erősebbek" vagy épp túlzottan vékony karúak, mint az átlag.
  1. A szolid színű, minta nélküli ruhák, a függőleges vonalak nyújtják az alakot, míg a kontrasztos színek (például a felső és szoknya esetében) vagy a merész mintázat, rövidítik a testet.
  1. A raglánujjú felsők szűkítik, míg a válltömések és a széles gallérok szélesítik a vállat.
  1. A túlságosan testhezálló ruhák, anyagok a vékonyabb testrészeket csontváz vékonyságúra soványíthatják, ami valljuk be, meglehetősen kiábrándító lehet. Ezeken a területeken inkább vékonyabb-lazább szövésű anyagokat célszerű használni.
  1. A mandarin, magas nyakú pulóver illetve a  rövid vagy túl díszes láncok még jobban megrövidíthetik az amúgy is rövid nyakat.
  1. A merész mintázatok, a kerek és pici láncok vagy a hosszú nyakkendők és sálak megnagyobbítják a mellet.
  1. A csípőt szélesíthetik a szoros vagy túlságosan rövid szoknyák. A hercegnő stílusú, úgynevezett A- vonalú ruhák viszont inkább karcsúsítanak, megnyújtják az alakot.
  1. A test kerekebbnek, teltebbnek tűnik a nagy mintás ruhákban és  a bő szoknyákban.
  1. A derekat szélesíthetik a széles és feltűnő övek vagy csatok, illetve a feszes anyagok.
  1. A derékban gumírozott ruhadarabok vastagíthatnak ezen a kényes területen, miközben a magasságot rövidítik.

 

Forrás: eletforma.hu

 

 

 

Szólj hozzá!

Címkék: ötletek

Rossz párkapcsolat = vesekő?

2008.10.07. 08:35 tuttitippek

Mindig derülehetnek ki érdekes dolgok.

Most például az eletforma.hu-n olvatam, hogy ha valakinek veseköve van, akkor lehet, hogy a párkapcsolatában nincs minden rendben:

Veseköved van? Akkor baj van a párkapcsolatoddal!

Veseproblémái vannak? Netán éppen "vesekövet" termel? Akkor tanácsos átvizsgálnia kapcsolatait, mert a vesebajok erre utalnak.

Az ógörög nyelvben a szeretet/szerelem kifejezése és a kapcsolatok háromféle formája érdekes egybeesést mutat: a tüdők(philia)-a barátságot, a herék/petefészek(erosz) - a testi szerelmet, a vesék(agapé)- a szellemi, lelki egyesülést, egybeolvadást jelentik.

Mint minden páros szerv, a vese is a partnerkapcsolatok, a kapcsolatteremtés milyenségére utalnak. Betegségei esetén, érdemes ezeket felülvizsgálni vajon vannak-e gondjaink az egyesüléssel, az egybeolvadással!?

Ez akár úgy is megmutatkozhat, hogy bizonyos történéseket képtelenek vagyunk elfogadni, mély sajnálattal csüngünk a múlton, vagy éppen olyan dolgokon, amelyeket tudatosan igyekszünk elhárítani.

Bizonyára volt már úgy, hogy megcsalta, félrevezette a partnerét. A lebukástól való (de minden más félelem) megterheli a vesét, hiszen elég szűkös helyen kell a dolgokat "megtisztítania".

A vese szűrő szerepe nem csak élettanilag fontos, hanem lelki szempontból is: el kell döntenie, mi a káros, és mi a hasznos a szervezetünk számára.

Veseköve van? Akkor lehetséges, hogy "megsűrűsödtek" a partnerkapcsolatai. A test ezt úgy jelzi, hogy azokat az anyagokat, amelyeket el kéne távolítania(húgysav, kálcium-foszfát, és kalcium-oxalát), éppen koncentrálja és kikristályosodott formában tárolja.

A férfiaknál például sokkal gyakoribb probléma, ők ugyanis nehezebben teremtik meg a harmóniát az életükben. A nők viszont gyakrabban szenvednek az epekő bajoktól, mert náluk az agresszió kifejezése a nehezebb.

Azt javasolják az orvosok, hogy igyunk sokat, hiszen élettani szempontbók felgyorsítjuk a vese működését, stimuláljuk azt. Ez szellemi téren viszont kapcsolataink ápolására szólít fel.

Szinte "törvényszerű", hogy ahol társas életet élünk, iszunk is. Iszunk a bulikon, táncolás közben, ünnepélyeken. Iszunk egymás egészégére, pertut iszunk, köszöntünk, megtesszük ezt örömünkben, bánatunkban, s ha valaki ebből kihúzza magát, azonnal elrontja "játékunkat". Az ivás tehát a kapcsolatteremtés szándékának kimutatása, ugyanakkor pótcselekvés is, arra a vigasztaló esetre, ha a kapcsolat mégse jönne létre.

Akinek "vándorveséje" van, az valószínű, hogy kissé labilis a hovatartozását illetően, míg akinek zsugorveséje van, képtelen megoldani partnerkapcsolatait, számára a művese jelenti az állandó és egyetlen megbízható partnert.

Ha megfigyeljük a vesebántalmak kezelési módjait, azonnal megvilágosodik, mire is van szükség partnerkapcsolatainkban is: oldott légkör, meleg, lazítás, de a folyadékfogyasztás segít, hogy a dolgok természetes folyását újra elindítsuk.

A lelki okok mellett, természetesen egészségügyi felderítő munkára is szükség van, ezért feltétlenül forduljon orvoshoz.

Ám öngyógyítással is a bajok végére járhat, ha felülvizsgálja párkapcsolati gondjait, és nem a véletlenekre bízza, hogy azok megoldódjanak...

 

Forrás: eletforma.hu

 

Szólj hozzá!

Címkék: párkapcsolat vesekö