HTML

Szerelem

tuti tippek, hogy működjön a kapcsolat - szerelem, hódítás, gyönyörszerzés, csábítás

Szerelem

Reklám

Tippek

Ajánló

Légy felkészült pasid szexis hangulatához

2008.05.21. 19:55 tuttitippek

Ringathatod magad abba a hitbe, hogy ismered az utat a pasid szenvedélyéhez. Pedig ezt nem lehet így kimondani. „Szenvedélye akár napi szinten változik, hiszen libidóját befolyásolja a hormon-, a stressz szintje, sőt akár a napszak is!” - mondja egy pszichológus. Ez a három szexfajta viszont garantáltan beindítja, bármilyen hangulatban! Képezd ki magad!

Állati szex

Egy fárasztó kosármecccs vagy a napi robot után a pasik olyan szexre vágynak, amibe még a falak is beleremegnek. Miért? Ez ösztönösen él bennük.

„Győzelem a sportban, a munkában, vagy csak egy kedvencük sikeres évadja a tévében megemeli a tesztoszteron szintjét”- mondja Helen Fisher, antropológus, a Miért vagyunk szerelmesek című könyv írója. Házilag is előállíthatod ezt a hormonszintet, leginkább kora reggel. Ennek a hatására van farkasétvágya. Nyugodtan ébreszd fel tehát, garantáltan nem fog haragudni.

Hogyan csináld?

Egy sikeres napja után várd meg! Vetkőzz le előtte szépen, lassan. Ha hosszasan nézheti a meztelenséged, még inkább beindul. Sőt, kezdd el magad simogatni, hogy tejesen bevaduljon. Néhány perc kínzás után engedd, hogy végre megérintse a trófeát, azaz téged. „Ha állva csináljátok, és ő a kezében tartja a feneked, a lábaiddal pedig látványosan kitámasztod, mondjuk a falon, ez igazi állati kihívás. Ingerled a vad szerepet úgy, hogy szembe állsz vele, és ő nézheti a melleid, ahogy ugrálnak. Na, és persze beszél, beszélj! Vagy dicsérd meg, vagy mondd ki hangosan a vágyaid!


Szuperérzékeny szex

Gondoltad volna, hogy nemcsak a nők vágynak a hosszú, intim szexre? Valójában a férfiak sokszor panaszkodnak, hogy a nő nem érinti meg elégszer szex közben. Ennek az oka az, hogy az érintés a közelség jele, amit ők csak bensőségesebb kapcsolatban élnek át. A művészet inkább az, hogy kitaláld, mikor van a pasi romantikus hangulatban. Nem meglepő, hogy akkor vágynak a férfiak erre, miután valami új vagy szokatlan élményt élnek át. Ilyenkor szeretnének a jól megszokott, pihe-puha testedhez simulni!

Hogy csináld?

Legközelebb, ha új emberekkel ismerkedik, vesd be. Sőt, lehetsz te magad is az újdonság! Közös programok, amit még soha nem csináltatok eddig! Csapd fel a Káma Szutrát és fedezzetek fel egy új pózt, például ezt: ülj le vele szembe, az ölében! A lényeg, hogy nézzetek mélyen egymás szemébe, és intim területeitek érjenek jó szorosan össze. Ez az alap, innen már a kreativitásotokra lesz szükség! Itt a közelség és a meghittség a fő. Egy ilyen pózban sokkal nagyobb orgazmust élhettek át, mint a misszionáriusban!


 


„Az ujját se kell megmozdítani” - szex

Egy idegesítő rokon, kötekedő munkatársak, vagy fontoskodó főnökkel teli nap után teljes kimerültségben ér haza. Ilyenkor nincs sok kedve hatalmas energiabefektetésre. Ilyenkor ugyanis csökken a szerveztében a dopamin. Ma ez a leggyakoribb oka a rosszul működő szexuális kapcsolatoknak. Ha egy pasi intenzív nemi életet akar, meg kell dolgoznia érte. De néha neked kell kezedbe venned őt és a testét. Elég, ha hanyatt fekszik, és te kényezteted!

Hogy csináld?

Fektesd le a kanapéra, és kezdd el felülről csókolni, majd vedd le róla a ruhát! Segítsd, hogy ellazuljon, majd vedd a szádba a péniszét. Hiperérzékenyen kezdd a nyelveddel a legtetejét nyalogatni, majd haladj egyre lejjebb! Ezzel felgyorsul a véráramlás a testében, és fokozza az éberségét! Legjobb, ha a cowgirl pozícióban folytatjátok, azaz te kerülj felülre! Így erőfeszítés nélkül nyújthatja a maximumot, simogathatja a melled. Mozogj előre és hátra, hogy a szerszám a csiklód dörzsölődhesse!

Forrás: netbulvár.hu

Szólj hozzá!

Címkék: orgazmus ötletek szenvedély szexis hangulat

A bejegyzés trackback címe:

https://tutiszexi.blog.hu/api/trackback/id/tr11464111

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása